Ikke-kategoriseret

tænker over hvad

For at nævne nogle af de plugins som bliver brugt i løbet af dette projekt som er lidt mindre men stadig relevante for at skabe denne hjemmeside til punkt og prikke, så bliver man nødt til at have nogle forskellige muligheder.
Nogle af disse plugins har været essentielle i forhold til hvordan man bestiller maden hos takeaway shoppen, eller hvordan man betaler for sin mad.
Der er tale om Woocommerce Date And Time, Wocommerce Cash And Pick Up og Bambora. Disse tre plugins er utrolige brugbare i forhold til hvilken dag og hvad tidspunkt kunderne bestiller deres mad til, men også muligheden for betaling på stedet eller ved levering. Udover dette, så for at have en webshop skal man have et betalingsservice, ved dette projekt er der blevet arbejdet sammen med Bambora plugin, dette plugin skaber en mulighed for en butik at have en webshop med betalingsmodul, hvor der selvfølge bliver betalt en smule til Bambora, men så får man også et system der virker og som man altid kan få fuld service på som kunde.