sæt1
SÆT2
[etheme_products orderby=”date” products=”bestsellings” title=”Udvalgte Plakater” limit=”20″ desktop=”5″ notebook=”5″ tablet=”4″ phones=”2″]
[etheme_products orderby=”date” products=”sale” title=”Sæt” limit=”20″ desktop=”5″ notebook=”5″ tablet=”4″ phones=”2″ categories=”175″]
startwithny
133538385_1677090749128562_6182150958725489972_n
endwithny
[brands limit=”50″]

STILFULDE ISLAMISKE PLAKATER AF HØJESTE KVALITET
Vores samling er fyldt med stilfulde og smukke Islamiske plakater i både sort-hvid og farve. Vores moderne plakater trykkes i højeste kvalitet, hvilket gør det muligt for os at levere plakater i top-kvalitet – HVER GANG.
En plakat passer lige så godt i stuen som i soveværelset. Vi har smukke billeder til alle værelser i huset, og tilbyder stilfulde plakater til køkkenet samt entréen. Vores kunsttryk er inspireret af Islamisk design, men passer til alle indretningsstile. Vores plakater indeholder alt fra billeder med Moskeer, Islamiske plakater og Islamiske citater. Vi har også sæt i form af Islamiske plakater og citater kombineret.

FIND PLAKATER TIL HJEMMET HOS NASIP

Skal der noget pynt på væggene i stuen eller måske i soveværelset, er plakater oftest et super godt valg! Der findes utallige varianter i lige så mange størrelser, farver og motiver – det er kun fantasien, der sætter grænser. Igennem tiden har der været mange forskellige plakat trends, og de skifter stadigvæk af og til. Men nogle plakater er gået igen i rigtig mange år og vil højst sandsynligt fortsætte med det.

Hos Nasip har vi gjort meget ud af vores plakater, og vi har samlet plakater til enhver Islamisk smag. Vi har alt lige fra Islamiske plakater, citater, Surah, mm. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vil kombinere din indretning med vores smukke Islamiske plakater. Vores plakater henvender sig både til dig, der er lige er begyndt at interessere dig for plakater, og til den rutinerede plakat køber.

SMÅ OG STORE ISLAMISKE PLAKATER TIL DIN BILLEDVÆG

Vi tilbyder billige plakater i alle størrelser fx. 21×30, 30×40, 40×50 og 50×70. Vores flotte Islamiske plakater og citater kan bruges til at dekorer hjemmet på den flotteste måde. Hæng to flotte plakater over kommoden, lav en bord collage over køkkenbordet eller på væggen over sofaen. Du kan også ramme plakaterne og hænge dem i din stue. For at inspirerer dig har vi på vores webshop, de mest populære Islamiske plakater og de nyeste. Vi har på hjemmesiden også samlet nogle sæt for at vise dig hvordan de ser ud sammen.